​KENNETH MEILBY TRANSPORT ApS

Lastbilkørsel til transport af dine varer

Har du brug for pålidelig og sikker lastbilkørsel til transport af dine varer? Så står vi hos Kenneth Meilby Transport ApS klar til at løse opgaven. Vi er et pålideligt transportfirma, der har stor erfaring inden for transportservice, og som både tilbyder transport af godsvarer og kølevarer.

Vores speditionsfirma holder til i Klarup, og vi løser derfor mange opgaver for kunder i Jylland, men vi kører også for kunder i resten af landet. Vi tager os gerne af de længere køreture, som vi varetager til attraktive priser.

Vi står til rådighed for dig

Vi har 17 biler til rådighed, og vi har 33 ansatte fordelt på bilerne. Det betyder, at vi har bilerne og mandskabet til at løse enhver form for lastbilkørsel, der indebærer transport af godsvarer eller kølevarer. Vores mandskab udmærker sig ved altid er være villige til at gå den ekstra mil for vores kunder. For os er tillid, tryghed og det at give sig 100 % på opgaven vigtige nøgleord, og det er noget, vi hver dag fokuserer på.

Derfor vil du også opleve, at både du og slutkunderne får en god oplevelse i forbindelse med vores lastbilkørsel. 

Skriv til os!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tryg arbejdsplads​

Chauffører der er ansat på 3F overenskomst

Vi ønsker at være en god og tryg arbejdsplads for vores chauffører. Derfor er alle vores chauffører ansat på 3F overenskomst. Det mener vi er det rigtige at gøre, både for vores dygtige ansatte og dermed også for vores virksomhed. Det medfører, at vores personale er glade for at komme på arbejde, og samtidig bliver de længe i deres ansættelse. Det betyder, at du får en erfaren fragtmand, der er villig til at gå langt for at sikre din tilfredshed, når du vælger vores transportfirma. 

​Samarbejdspartnere

Indgå et fast samarbejde med os

Vi har fast samarbejde med en række forskellige kunder, som for eksempel Skive Køl, som vi kører kølevarer for, og vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere.

Kontakt os i dag​

Kontakt os for en pris på lastbilkørsel

Vi hører meget gerne fra dig på telefon 51 53 01 22 eller e-mail kennethmeilbytransport@gmail.com, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din lastbilkørsel.

Kontakt 

Telefon: 

51 53 01 22

E-mail: 

kennethmeilbytransport@gmail.com

Firmaoplysninger​

KENNETH MEILBY TRANSPORT ApS​

Romdrupvej 97, 9270 Klarup

CVR: 35844171

Brug for transport?

Ring til os!

+45 51 53 01 22

Copyright © 2022 KENNETH MEILBY TRANSPORT ApS. Alle rettigheder forbeholdes.